Mieszkanie w Forcie Bema Warszawa

katarzynadenst on 24 marca, 2021

Czasem spotykamy mieszkania idealne. Idealne dla klienta, idealnie takie jakie chciał mieć. Wtedy remont obejmuje tylko część wnętrza i dopełnia to, co już w mieszkaniu jest spójne z intencją Inwestora. Tak było w tym przypadku.

Czasem spotykamy mieszkania idealne. Idealne dla klienta, idealnie takie jakie chciał mieć. Wtedy remont obejmuje tylko część wnętrza i dopełnia to, co już w mieszkaniu jest spójne z intencją Inwestora. Tak było w tym przypadku.

Mieszkanie dla pary i ich pięknego psa.
Nowoczesne, minimalistyczne, z charakterem. Stonowana kolorystyka i wyraziste w strukturze motywy dekoracyjne sprawiają, że wnętrze jest bardzo przytulne i eleganckie.
W sypialni nocny księżyc oświetla drogę, pozwala rozmarzyć się i zrelaksować pod gwiazdami. Do tego dwie szafy, miejsce do pracy. Sypialnia idealna.
Salon jest przestronny, jasny, widoczny od wejścia, z dominującym motywem piór na ścianie od jadalni aż po część wypoczynkową. W jadalni znajduje się piękny, okrągły, drewniany stół z możliwością rozkładania na potrzeby przyjęcia gości. Do tego bardzo wygodne krzesła.
W części wypoczynkowej przewidziana została duża sofa, z widokiem na ogródek.
Z kolei kuchnia wymagała jedynie liftingu. Została ożywiona tynkiem betonowym w strefie płyty grzewczej.
W łazience kolory zostały uspokojone, a wanna została zamieniona na prysznic – zgodnie z życzeniem Inwestorów. Łazienka zyskała nowy, odświeżony wygląd.

Mieszkanie dla pary i ich pięknego psa.
Nowoczesne, minimalistyczne, z charakterem. Stonowana kolorystyka i wyraziste w strukturze motywy dekoracyjne sprawiają, że wnętrze jest bardzo przytulne i eleganckie.
W sypialni nocny księżyc oświetla drogę, pozwala rozmarzyć się i zrelaksować pod gwiazdami. Do tego dwie szafy, miejsce do pracy. Sypialnia idealna.
Salon jest przestronny, jasny, widoczny od wejścia, z dominującym motywem piór na ścianie od jadalni aż po część wypoczynkową. W jadalni znajduje się piękny, okrągły, drewniany stół z możliwością rozkładania na potrzeby przyjęcia gości. Do tego bardzo wygodne krzesła.
W części wypoczynkowej przewidziana została duża sofa, z widokiem na ogródek.
Z kolei kuchnia wymagała jedynie liftingu. Została ożywiona tynkiem betonowym w strefie płyty grzewczej.
W łazience kolory zostały uspokojone, a wanna została zamieniona na prysznic – zgodnie z życzeniem Inwestorów. Łazienka zyskała nowy, odświeżony wygląd.

Fort Bema - Warszawa
Sypialnia Fort Bema
Fort Bema - Warszawa
Sypialnia Fort Bema
Salon- Fort Bema
Salon- Fort Bema
Kuchnia-salon-Bema
Łazienka-Bema
Kuchnia-salon-Bema
Łazienka-Bema